Петото годишно време – карнавалното започва на 11 ноември

На 11 ноември 2011 г. от 10.30 ч. в Дома на хумора и сатирата в Габрово ще бъде открито петото годишно време  – карнавалното, пише ТуристМедиа.

Така се поставя началото на сезона за подготовка на маски и костюми за традиционния карнавал в Габрово, който се провежда всяка година през пролетта.

Специално за откриването на тазгодишния карнавален сезон в Дома на хумора и сатирата, македонското сдружение „Евро-визия” е подготвило 50 избрани фотоси от последните два карнавала в Струмица. „Евро-визия” е и основният инициатор и организатор на фотоконкурса, популяризиращ местния карнавал, негови активни членове са хумористи и сатирици, както и различни представители на местната интелигенция и бизнес.

И още една карнавална фото изложба ще се открие в зала 7 на единствения по рода си музей. Тя ще припомни мигове от последния габровски карнавал, а също и габровските вицове „в действие” – чрез наградените творби от фотопленера „Смях пред обектива, или габровски фотошеги в действие”. Габровци си спомнят за този конкурс в Боженци и Габрово, проведен от 21 до 24 май 2011 г.

Този коментар беше публикуван на сряда, ноември 9th, 2011 в 14:45 и е попълнен отТуристически новини. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар