Хотелина.бг обявява конкурс за снимка под наслов „ Моята незабравима екскурзия”

Скъпи приятели,

Ето, че дойде моментът за нова изненада от Хотелина.бг!

Изпратете ни своята най-любима снимка от пътуване в страната или чужбина, като ни кажете защо това това място е специално за Вас.

На страницата ни във фейсбук, в специален албум ще бъдат качвани всички снимки, отговарящи на условията, а всички ще имат възможност да гласуват за тях и да оставят своите коментари.

Конкурсът стартира на 05. Януари 2012 г.

Всяка седмица двама от Вас ще имат възможност да спечелят ваучери за 5% отстъпка от цените на всички пакети и услуги на Хотелина.бг.

Участие в конкурса

Участие в конкурса може да вземе всеки почитател на „Обичам хубавите почивки, луксозните хотели и доброто обслужване!” във фейсбук.

  • Снимките, участващи в конкурса се изпращат на имейл: marketing@hotelina.bg , като на Subject се изписва : Участие във фотоконкурса „ Моята незабравима екскурзия”
  • В имейла се посочват трите имена на участника и телефон за връзка, мястото на което е направена снимката и кратко описание/коментар за нея.
  • Всеки има право да участва в конкурса с 1 снимка. Ако изпратите повече от 1 снимка, администраторите имат право да изберат по своя преценка снимката, която да бъде публикувана във албума на фотоконкурса.
  • При отхвърлена/ неуместна снимката имате право на още 2 опита, след което нямате повече право на участие в конкурса.
  • Снимката трябва да е направена от Вас и да притежавате всички авторски права.
  • Снимките трябва да са подходящи за темата на конкурса и да са с необходимото фотографско качество.

Гласуване

  • Колкото повече приятели поканите да станат почитатели на Хотелина във фейсбук и да гласуват за Вашата снимка, толкова по-голям е шансът Ви да спечелите.

Наградите

Както всеки конкурс и този няма да мине без специалните награди – всеки четвъртък снимката с най-много гласове ще спечели ваучер за 5% отстъпка от цените на всички пакети и услуги на Хотелина.бг.

Освен това всички снимки, получили минимум 10 гласа / харесвания за седмицата учатват в томбола за още 1 ваучер за 5% отстъпка от цените на всички пакети и услуги на Хотелина.бг.

  • Наградите могат да се ползват от 12.01.2011 до 20.12.2012 г.
  • Те са поименни и не се заменят за паричната им равностойност.

Поканете своите приятели да гласуват за Вас и Вашата снимка, наградите си заслужават!

За повече информация относно фотоконкурса, моля пишете ми на marketing@hotelina.bg , или ми се обадете на 02/ 491 18 91 .

Успех на всички участници в конкурса!

И както се казва : „Нова година-нов късмет“ за всички!

Ваша Hotelina.bg

Този коментар беше публикуван на четвъртък, януари 5th, 2012 в 15:06 и е попълнен отНай-новото в Хотелина. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар