Архив за ‘Голф в България’ Категория

 

Българският отбор по голф зае четвърто място на Световния финал в Щутгарт

октомври 6th, 2011Публикувано от admin

Българският отбор по голф зае четвърто място на Световния финал на  Mecedes Trophy, който се проведе в Щутгарт, Германия, пише ТуристМедиа.

Българският отбор, в състам Теодор Тодоров, Владимир Боянов и Сергей Стойков се бори за победа с 29 отбора от 36 страни.
Резултатът на нашите голфъри от трите състезателни дни на игрищата Schloss Solitude и Schloss [...]

България влезе в топ 6 на неоткритите голф дестинации за 2011 г.

декември 22nd, 2010Публикувано от admin

.
След като Yahoo ни подредени сред петте най-атрактивните ски дестинации за този сезон, родината ни попадна и в друга престижна класация.
България се нареди в топ 6 на „Неоткритите голф дестинация на 2011″. Наградата се обявява в рамките на най-голямото международно изложение за голф туризъм – IGTM, което тази година се проведе между [...]

Предаване рекламира България като голф дестинация

октомври 19th, 2010Публикувано от admin

.
България като атрактивна голф и туристическа дестинация е темата на специалното предаване на известния продуцент на филми за голфа по света Глен Мичъл. Предаването се излъчва от тази седмица по телевизионните и сателитни канали в над 34 водещи за туризма ни държави. Авиокомпаниите British Airways, Virgin и Lufthansa вече излъчват предаването [...]

Голф турнир за дипломати ще се проведе на 16 октомври

октомври 12th, 2010Публикувано от admin

.
На 16 октомври в Пирин Голф & Кънтри Клуб ще се проведе „Голф турнир за дипломати и приятели”. Турнирът ще се състои под патронажа на Николай Младенов, Министър на външните работи на Република България.
В надпреварата ще вземат участие представители на дипоматическите мисии в България и посланиците на Германия, Корея, Индонезия, Словакия, [...]

Два пъти повече бяха участниците в Държавното първенство по голф

септември 28th, 2010Публикувано от admin

.
На 25 и 26 септември в Пирин Голф & Кънтри Клуб се проведе петото Държавно първенство по голф. Над 80 бяха участниците в турнира, което е два пъти повече в сравнение с участниците през 2009 г. В първенството  имаха право да участват единствено български граждани, които притежават официален хендикеп.
Голфърите се [...]

Американската търговска камара организира благотворителен голф турнир

септември 21st, 2010Публикувано от admin

.
На 18 и 19 септември в Пирин Голф & Кънтри Клуб се проведе благотворителният голф турнир AmCham- Titan Charity, организиран от Американската търговска камара.
„ Американската търговска камара подкрепя много спортове, но днес екипът ни направи първите си стъпки и в голфа.  Вече обмисляме как да превърнем инициативи като тази в традиция. Благодарим на [...]

Нощна игра на голф ще се проведе за първи път в България

септември 16th, 2010Публикувано от admin

.
На 17 септември ще се проведе първата нощна голф игра в България. Домакин на събитието е голф клуб „Правец”.

Стартът на нощния турнир е от 20.30 часа, когато се очаква повече от 11 начинаещи голф играчи да вземат своя първи урок по голф на тъмно.
Тренировъчното игрище на голф клуб „Правец” ще бъде осветено от прожектори.
Урокът [...]

Завърши най-големият голф турнир в България

септември 15th, 2010Публикувано от admin

.
От 10 до 12 септември в BlackSeaRama Golf & Villas и комплекса Lighthouse се проведе най-големият турнир по голф в България – Bulgarian Open.
Рекорден брой участници се включиха в турнира – над 170 от 21 страни.

Участниците бяха разделени в две дивизии – шампионатна и плейт.
Корай Варли (Турция) спечели първото място в крайното класиране [...]