На 17 декември Банско открива официално Зимен сезон 2011 / 2012

Всеки любител на ски спусканията ще има шанс да засече времето си в директна надпревара с три легенди на ски спорта – Марк Жирардели, Петър Попангелов и Михаел Валххофер. Това ще се случи по време на официалното откриване на зимен сезон 2011/2012 в ски курорта Банско на 17 декември.

Аматьори и професионалисти ще се състезават на 300-метрова отсечка от писта “Алберто Томба”, а началото ще бъде дадено в 10 ч.

Сред наградите за победителите са: сезонна карта за ски в Банско, ВИП пакет за Световна ски купа жени в Банско – 25 – 26 Февруари 2012 и ваучери за екипировка.

В 13,30 ч. ще стартира играта „Ловци на съкровища”. Под снега, в предварително оградена зона от 1 декар на Бъндеришка поляна ще бъдат заровени 33 награди. Целта на участниците, които ще влизат в зоната след регистрация и със стартови  номера, е да открият скритите ковчежета, всяко от които крие талон с названието на наградата. Голямата награда в играта е чисто нов автомобил Audi A1.

Повече информация за правилата за участие в двете състезания можете да откриете на официалния сайт на ски зона Банско – www.banskoski.com.

Специално за откриването на сезона, Хотелина Ви предлага настаняване в Апартхотел Лъки Банско 4* .

Този коментар беше публикуван на четвъртък, декември 15th, 2011 в 13:06 и е попълнен отТуристически новини. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар