Туристическият център в Пловдив ще празнува пет години от създаването си

На 27 септември – Световният ден на туризма, Туристически информационен център – Пловдив ще отбележи пет години от създаването си, съобщава ТуристМедиа.

През този период близо 60 000 индивидуални туристи от страната и чужбина са посетили офиса. От есента на 2010 г. всяка сряда се осъществява безплатен пешеходен тур с професионални екскурзоводи на български и английски език, в който досега са се включили повече от 1000 посетители.

Специалистите от Общинско предприятие “Туризъм” и центъра са издали множество информационни издания, участвали са в редица международни туристически борси, разработили са първия в България електронен събитиен календар – най-изчерпателният източник за  културен и събитиен живот в Пловдив.

За улеснение на гостите на Пловдив работят и три туристически информационни терминала – пред двата туристически центъра и на автогара „Родопи”.

Този коментар беше публикуван на вторник, септември 13th, 2011 в 10:06 и е попълнен отТуристически новини. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар