Новият туристически сайт на България вече е готов

Новият официален туристически сайт на България www.bulgariatravel.org вече е готов. Сайтът беше представен официално на 27 септември от зам.-министъра на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов.

www.bulgariatravel.org съдържа информация за над 450 обекта в цялата страна, всеки от които е представен със статия, полезна информация (адрес, информация за Туристически информационен център, работно време, практична информация и др.). Сайтът е преведен на осем езика – английски, немски, руски, френски, иврит, арабски, испански и японски.

Информацията за всеки обект е придружена с богат снимков материал, тематични видеоклипове, мултимедия, аудио, рецепта за ястие от традиционна кухня. Почти всеки видеоклип представя група от туристически обекти –Манастирите на България, Крепостите на България, Море-лято, Зима-ски и др.

Разработени са туристически маршрути, на сайта има и календар с културни и бизнес събития.

Стойността на www.bulgariatravel.org е 1 454 000 лв., които са осигурени по Оперативна програма „Регионално развитие”. Поддръжката на сайта е осигурена за 12 месеца.


Този коментар беше публикуван на четвъртък, септември 29th, 2011 в 15:56 и е попълнен отТуристически новини. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар