В Банско очакват наплив от туристи заради Световната купа по ски

Туроператори и хотелиери очакват наплив от туристи в Банско по време на стартовете от Световната купа по ски за жени и мъже. Стартовете на мъжете ще се проведат на 18 и 19 февруари 2012 г., а на жените – на 25 и 26 февруари 2012 г.

Няма промяна в цените на туристическите пакети в Банско в сравнение със зимен сезон 2010/2011, каза председателят на Съюза на туристическия бизнес в града Янка Рахова, предаде радио Фокус-Пирин.

Цените за малките хотели, квартири и семейни хотели са около 25 до 30 лв. на легло, а в тризвездните и четиризвездни хотели варират от 50 до 80 лв. на легло. На туристите тази година ще се предложат много атракции като културни и битови мероприятия, които са запланувани в културния календар. Всеки жител и гост на Банско ще може да се любува и на обновена зимна пързалка.

Този коментар беше публикуван на понеделник, ноември 7th, 2011 в 12:43 и е попълнен отТуристически новини. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар