България, Турция, Гърция

С най-голяма радост констатирам, че тазгодишно състезание за българския турист ще бъде спечелено от България.
Хотелите по Черноморието са почти пълни. 4 от 5 българи ще почиват в нашите курорти. Разбира се тази констатация е с оглед на финансовата и икономическа криза.
Обаче Гърция – хотелите на Халкидики са празни. Българи има много, но нашите съседи като, че ли изпуснаха момента за намаляване на цените. Освен това тези стачки през 2 седмици, които могат да ти объркат плановете за хубава почивка допълнително отблъскват клиента…
За Турция какво да кажа … миналата година имаше по това време 2 полета за Мармарис, 4 за Анталия, а година по-рано 8 за Анталия, 2 за Мармарис, 1 за Кушадасъ. А сега … 2 полета седмично за Анталия. Тотален срив.
Та да завърша … на фона на на всичко това можем да кажем, че Българските плажове, Българските курорти и хотели тази година се представят страхотно в усилията и желанието си да спечелят клиента – българин.

Този коментар беше публикуван на сряда, юли 21st, 2010 в 4:03 и е попълнен отБългарско Черноморие. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар