Награди във Фотоконкурса на Хотелина.бг “Моята почивка в България „

Здравейте приятели,

изключително ми е приятно да Ви съобщя, че ще раздавам много повече награди от колкото бях обявила в началото за Вашето участие във фотоконкурса, който тече в момента на стената на Хотелина.бг във Фейсбук.

Мисля, че точно сега е моментът да спомена и конкретните награди:

1. Снимките, класирани на 1-во и 2-ро място ( снимките с най-много харесвания ) печелят Уикенд за двама за избрана дата в Гранд Хотел Велинград 4*, Велинград.


2. Снимката, касирана от почитателите на 3-то място печели Пакет „Био Спа Изкушение“ за двама в Гранг Хотел Мургавец 4*, Пампорово.


3. И сега най-интересното: Всяка снимка, която получи 300 и над 300 харесвания ще спечели Уикенд за двама в Хотел Флоримонт Казино и Спа, Баснко.

Припомням, че краят на конкурса е 20 септември 2010 г., когато ще преброим гласовете под всяка снимка и ще обявим имената на победителите.

Все още има достатъчно време за да публикувате до 2 снимки от свое любимо място в България и да поканите всичките си приятели и познати да я харесат на стената на Хотелина.бг във Фейсбук.


Пожелавам успех на всички участници в конкурса.

Очаквам много красиви, познати и не чак толкова познати кътчета от България :)

PS: Всяка снимка може да спечели само една награда! Наградите не могат да се ползват по време на Национални и официални празници, Коледа и Нова Година!

Ваша Hotelina.bg

Този коментар беше публикуван на петък, септември 3rd, 2010 в 9:41 и е попълнен отНай-новото в Хотелина. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар