Американската търговска камара организира благотворителен голф турнир

.

На 18 и 19 септември в Пирин Голф & Кънтри Клуб се проведе благотворителният голф турнир AmCham- Titan Charity, организиран от Американската търговска камара.

„ Американската търговска камара подкрепя много спортове, но днес екипът ни направи първите си стъпки и в голфа.  Вече обмисляме как да превърнем инициативи като тази в традиция. Благодарим на нашите партньори, които ни направиха част от събитието днес“, каза Валентин Георгиев, изпълнителния директор на Американската търговска камара в България на официалното отркриване на турнира.

Участниците играха в две дивизии 0-15 и 15.1-28. В надпреварата взеха участие над 40 представители на водещи фирми у нас.

Победител сред участниците с най-ниски хендикапи в първа дивизия е Иво Божков с 38 нетни Стейбълфорд точки. На второ място се нареди Олег Чернев, член на голф клуба с резултат 33 точки, следван от Христо Чепишев с 32 точки.

На първото стъпало на почетната стълба в дивизя Б се качи корейският посланик Би-Хо Чун. Втори се нареди Димитър Желев с 32 точки, който грабна и специалната награда за „Най-близо до дупката” само на 2.52 м. от флагчето,  следван от Николай Далаков.

Този коментар беше публикуван на вторник, септември 21st, 2010 в 7:45 и е попълнен отГолф в България. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар