Голф турнир за дипломати ще се проведе на 16 октомври

.

На 16 октомври в Пирин Голф & Кънтри Клуб ще се проведе „Голф турнир за дипломати и приятели”. Турнирът ще се състои под патронажа на Николай Младенов, Министър на външните работи на Република България.

В надпреварата ще вземат участие представители на дипоматическите мисии в България и посланиците на Германия, Корея, Индонезия, Словакия, Казакстан, Южна Африка, Унгария, Великобритания, Дания и България.  Над 40 дипломати и бизнесмени са заявили участие в състезанието.

Голфърите ще се състезават на 18 дупки на игрището. Играчите ще са разпределени в две основни категории: дипломати и приятели от бизнеса.

Стартът на турнира е обявен в 11.00 на 16.10.2010, в 10.30 мероприятието ще бъде официално открито от посланикът на Словакия Карол Мистрк и Матиас Хьопнфер, посланик на Германия, които са едни от инициаторите на голф турнира. Ще бъде проведен курс „Първи стъпки в Голфа” за дипломатите, които все още нямат необходимото ниво за участие в основния турнир.

Купата на Министъра на външните работи Николай Младенов ще получи дипломатът с най-добър брутен резултат. Всички победители ще получат купи и награди осигурени от бизнес партньорите, взели участие в турнира.

Този коментар беше публикуван на вторник, октомври 12th, 2010 в 9:10 и е попълнен отГолф в България. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар