Подготвят СПА номинациите за 2011 г.

.

„Стримон“ СПА клуб“ в Кюстендил бе домакин на конференция за подготовка на СПА номинациите на България за 2011г. Хотелиери, представители на фирми за СПА оборудване и на СПА общини, организации за СПА и балнео туризъм се включиха в обсъжданията на 23 и 24 октомври, за да определят облика на вторите СПА номинации.


Определени бяха следните категории: СПА дестинация; Хотел на годината; Медикъл СПА комплекс; Фирма за изграждане на СПА; Фирма за СПА оборудване и поддръжка; Фирма за СПА проектиране и дизайн; СПА верига на годината; СПА център на годината; СПА козметика; СПА процедура и СПА мениджър.
В Кюстендил бе избран и нов инициативен комитет с председател Виктория Кесаровска. Решено бе следващото заседание в края на ноември в Боровец да бъдат определени и критериите за номинации.
Целта на СПА номинациите е да се популяризира и утвърди България като позната и търсена европейска СПА дестинация. Инициативата се провежда под патронажа на Министерството на енергетиката икономиката и туризма.

Този коментар беше публикуван на петък, октомври 29th, 2010 в 6:50 и е попълнен отСпа новини. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар