Близо 100% от легловата база по поречието на Арда е резервирана за Нова година

.

На близо 100% са резервирани хотелите и къщите за гости по горното поречие на река Арда за новогодишните празници, каза кметът на село Могилица Митко Чочев, предаде радио Фокус-Смолян.

За Коледа все още могат да се намерят свободни стаи и легла, но за Нова година всичко е резервирано. Туристите, които ще посрещнат 2011 г. в Могилица, Арда, Горна Арда и съседните села, са предимно българи, каза още Чочев.

За новогодишната нощ от кметството в село Могилица подготвят празнична програма с празник на площада, огън на открито, фолклорна програма, открита трапеза и заря. Ако има сняг в селото има ски-писта с дължина от 700 м, към която има и влек. Срещу 10 лв. на ден човек може да наеме ски-оборудване и да ползва влека неограничено.

Цените за нощувка са от 10 до 30 лв. в зависимост от мястото за настаняване, а цената на празничната вечеря е около 30 лева. Чочев бе категоричен, че няма промяна на цените на услугите в сравнение с 2009 г.

Този коментар беше публикуван на понеделник, ноември 15th, 2010 в 13:10 и е попълнен отТуристически новини. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар