Боровец открива зимен сезон 2010/2011 с подарък за любителите на зимните спортове

.

Боровец планира да открие сезон 2010/2011 със зимен празник на 18 декември. Най-голямата изненада за любителите на зимните спортове ще e намалението на цените на лифт картите с 50% за 18 и 19 декември.

Вместо шумно и скъпо oфициално откриване на сезона, концесионерът на пистите „Бороспорт“ прави подарък на малки и големи, като им дава възможност да спортуват и прекарат повече време в планината. Забавленията в детския снежен парк „Борокидс” ще бъдат безплатни.

„След едно наистина вълнуващо планинско лято, когато в Боровец се проведоха редица състезания по планинско колоездене, в т.ч. Републиканско първенство, а интересът към летните планински забавления отбеляза забележително покачване от страна на родната публика, ние сме се подготвили да отговорим на очакванията на гостите с интересни и полезни новости и за зимата”, споделя Нели Сандалска, председател на Съвета на директорите на „Бороспорт“ АД.

Този коментар беше публикуван на понеделник, ноември 22nd, 2010 в 12:27 и е попълнен отНа ски в България, Туристически новини. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар