Пускат за продажба винетките за 2011 г. в над 3300 пункта в страната

.

От 15 декември новите винетки за 2011 г. ще могат да се закупят от над 3300 пункта на дистрибуторите в цялата страна, предаде Агенция Фокус.

До момента Консорциум „Разпространение на винетни стикери“ (РВС) е разпространил 1,3 млн. стикера. Съгласно договора с Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) винетките са получени от РВС на 1 декември.

Новите винетки могат да бъдат закупени от бензиностанциите на „Петрол“, „Лукойл“, OMV, Шел, ЕКО България, Литекс, Ромпетрол, в магазините за хранителни стоки от веригата „Пикадили“, офисите за плащане на комунални сметки Easypay и в пунктовете на останалите разпространители в цялата страна.

Винетни стикери могат да се намерят и в 1870 пункта на „Български пощи“.

Така общата бройка на крайните пунктове, които ще продават винетки през тази година е над 3300. Освен тях, стикерите могат да бъдат закупени и в интернет на адрес www.vinetka.com.

Срокът за ползване на годишните винетните стикери от 2010 г.  е 31 януари 2011 г.

Този коментар беше публикуван на сряда, декември 15th, 2010 в 8:49 и е попълнен отТуристически новини. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар