България влезе в топ 6 на неоткритите голф дестинации за 2011 г.

.

След като Yahoo ни подредени сред петте най-атрактивните ски дестинации за този сезон, родината ни попадна и в друга престижна класация.

България се нареди в топ 6 на „Неоткритите голф дестинация на 2011″. Наградата се обявява в рамките на най-голямото международно изложение за голф туризъм – IGTM, което тази година се проведе между 15 и 18 ноември във Валенсия, Испания.

Идеята на приза е да „просветли“ света за неподозираните възможности за голф в отличените дестинации.

Членовете на IGTM  избират „неоткрит скъпоценен камък“ сред световните голф дестинации въз основа на привлекателността на региона, качеството и достъпността на курсовете, стандартът за настаняване, приветливост на персонала, цената и скоростта на игра и др.

Финалист стана канадският остров Принц Едуард, който се слави с уникалния си релеф. Той бе избран сред 26 претендента за титлата.

На остров Принц Едуард се намират 10 от 100-те най-добри игрища за голф в Канада. Той представлява най-малката провинция на страната, като от Торонто до острова се лети само 2 часа.

Във финалната шестица освен България, попаднаха още Колумбия, Исландия, Мисисипи и Швеция.

Този коментар беше публикуван на сряда, декември 22nd, 2010 в 9:55 и е попълнен отГолф в България, Туристически новини. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар