Кратък филм за културно-историческите обекти в Пловдив върви по National Geographic

.

По телевизионния канал National Geographic върви репортаж за културно-историческите обекти в Пловдив. Филмът започна днес в 14,15 часа.

Поредицата от филми за града под тепетата бяха заснети по проекта “Провеждане на целогодишна рекламна кампания на дестинация България по водещи паневропейски телевизионни канали”, чийто бенефициент е Министерство на икономиката, енергетиката и туризма.

Снимачният екип на телевизионния канал засне продукцията “Metropolitans”. Формата на предаването цели представяне на начина на живот в големия град като очарователен микс от античното културно наследство и модерното настояще.

Акцентът е върху културно-историческите паметници в Пловдив, с цел популяризиране и утвърждаване на България като атрактивна туристическа дестинация с уникално културно и историческо наследство. Екипът снима предаването “Metropolitans” в Регионалния археологически музей (РАМ-Пловдив), Регионалния етнографски музей, Античния театър, Римския стадион и Древния форум – “Одеон”.

Проектът “Провеждане на целогодишна рекламна кампания на дестинация България по водещи паневропейски телевизионни канали” включва провеждане на телевизионна кампания на няколко вълни по паневропейски тв канали с излъчвания на рекламни клипове, както и заснемане на репортажи и тематични предавания.

Излъчването на репортажи от водещи телевизионни канали е ефективно средство, което ще допринесе за създаване и утвърждаване на позитивен имидж за страната, увериха от National Geographic.

Този коментар беше публикуван на понеделник, януари 3rd, 2011 в 13:33 и е попълнен отТуристически новини. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар