Хотел Sol Luna Bay & Mare Resort в Обзор се нареди сред най-обичаните хотели в света

.

Хотел Sol Luna Bay & Mare Resort в Обзор намери място сред двадесетте най-препоръчвани и обичани хотели на най-големия портал за туристически оценки Holidaycheck и дели категория с невероятния хотел „Атлантис”–Дубай, съобщават от мениджмънта на хотела.

Наградата на Holidaycheck всъщност е награда на публиката, защото се основава на гласуването на гостите, пребивавали в туристическите обекти.

Класацията за първи път тази година е разделена в 10 категории и се оглавява от категорията за най-предпочитан хотел в страната, където е поставен. Сол Луна Бей & Маре Резорт е класиран точно в тази категория.

След това се нареждат наградите за най-предпочитан хотел при гости под 30 г., най-предпочитан хотел при гости над 50 г., най-предпочитан от двойки, най-предпочитан от семейства, морски туризъм, градски туризъм, уелнес и награда на редакцията на портала.

За своите две години на съществуване българският хотел, който е под мениджмънта на най-голямата испанска хотелиерска верига „Сол Мелиа“, се радва на втора поредна награда.

Директорът на хотела Иван Донев, който за четвърти път печели отличие на Holidaycheck, споделя: „Предизвикателствата, пред които сме поставени са много. Тази година работихме в условия на финансова криза, но никога не сме правили компромис с качеството. Когато собствениците на хотела и мениджмънтът на хотела говорят на един и същи език, винаги се стига до добри резултати“.

Този коментар беше публикуван на сряда, януари 12th, 2011 в 8:31 и е попълнен отТуристически новини. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар