Хотелина.бг бе отличена като Туроператор Номер 1 за Гранд Хотел Мургавец

.

На изискано парти, организирано от Шарлопов Хотелс, Хотелина.бг бе отличена с почетна грамота за своя принос в продажбите и резервациите на Гранд Хотел Мургавец, Пампорово за Сезон Лято 2010.

Официано Пи Груп – туроператорът на Хотелина е Туроператор Номер 1 за Гранд Хотел Мургавец, благодарение на доверието, което клиентите ни гласуваха при организирането на лятната си почивка.

С Ваша помощ Промоцията “ 3 нощувки на цената на 1″ се оказа най-успешното начинание на Хотелина за лятото и заслужено получава своето отличие.

Хотелина.бг благодари на всички свои клиенти и на всички, които избраха Гранд Хотел Мургавец, Пампорово за своята лятна отмора в планината.


Обещавамe, че в скоро време ще Ви зарадвамe с още изненади и промоции в познати и не толкова познати хотели в България и се надявамe, че това е първата от много награди и отличия, които Хотелина.бг ще получава, благодарение на Вашето доверие!


Ваша,

Hotelina.bg


Този коментар беше публикуван на сряда, януари 12th, 2011 в 10:10 и е попълнен отНай-новото в Хотелина. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар