Почти 50% от легловата база в Златни пясъци вече е резервирана

.

Ранните записвания на Златни пясъци са се увеличили с над 30% през 2011 г. спрямо изминалата 2010 г., пише в. „Черно море”. Почти половината от легловата база вече е резервирана. Цените са с отстъпки до 25-30%, каза Георги Щерев, председател на Съюза на хотелиерите в Златни пясъци.

Размириците в Египет и Тунис пренасочи големите туристически оператори към българското Черноморие, коментира Щерев. Намаленията в цените през 2010 г. заради икономическата криза е увеличил потокът от туристи, а заедно с тях се гарантира и успешен сезон, но това не води до увеличаване на приходите, допълни още той.

Немските туроператори са с най-много ранни заявки. Очакванията са и през лятото на 2011 г. в Златни пясъци туристите от Германия да са сред най-многобройните във варненския регион. Най-много нощувки са реализирани през 2010 г. от руснаците, следвани от германци, румънци, поляци и британци.

Този коментар беше публикуван на сряда, март 9th, 2011 в 14:33 и е попълнен отТуристически новини. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар