Ново предизвикателство и много награди за приятелите на Хотелина.бг във Фейсбук

.

Скъпи приятели,

Дойде време за ново предизвикателство, което Хотелина.бг ще отправи към Вас. Новата задачка ще даде възможност на творците сред Вас да се изявят и да покажат своите способности :)

Новата игра на фен страницата на Хотелина.бг във фейсбук стартира на 8 април в 11:00 часа и приключва на 15 април точно в 11:00 часа.

Измислила съм лесна и интересна игра на думи, която ще Ви донесе много приятни емоции, творчески порив и чудесни награди :)

Официално обявявам старт на играта: „Продължете слогана в логото на Хотелина по най-оригиналния начин….“ и спечелете невероятни награди.

За да помогна малко слогана на Хотелина.бг е: “ Добрите хотели в България…“, а аз Ви давам пълна свобода на мислене и изразяване, естествено в рамките на добрия тон и книжовния български език. Можете свободно да развихрите своето въображение и да довършите девиза в рими, с думи, а защо да не се получи и песен – химн на българските хотели :)

Вярна на себе си ще подаря отново страхотни…почивки в България.

Приятелите на Хотелина, публикували на стената на фен страницата във фейсбук най-оригиналното предложение, харесало се на най-много хора ще спечелят:

Наградата включва 2 нощувки, закуски, по 1 спа процедура за всеки, консумация на български алкохолни и безалкохолни напитки, както и ползване на басейн, сауна, парна баня и фитнес.

За останалите „творци“ съм подготвила ваучери за отстъпка от предлаганите оферти и промоции:

  • Второ място получава ваучер за 50 лв отстъпка от резервация за Лятна морска почивка в България ( независимо от броя резервирани помещения и периода на резервация в рамките на лято 2011)

  • Трето място ще се възползва от 50 лв отстъпка от цената на резервация за СПА или планинска почивка в България .

Хотелина.бг си запазва правото да награди извънредно и своите любими творби с ваучери за 5% отстъпка от цената на направена резервация :)

Единственото условие е лесно:

Публикувайте на стената на Обичам хубавите почивки, луксозните хотели и доброто обслужване във фейсбук своето предложение за продължение на слогана „Добрите хотели в България…“. Вашето предложение трябва да започва по този начин и да завършва…както Вие прецените. Няма условие за дължина или съдържание, важното е да не се изполва груб и нецензурен език и тематиката да е подчинена на България и туризма като цяло. Неодобрени и нецензурни публикации ще бъдат изтривани от администратора на страницата.

Втората стъпка е да поканите всички свои приятели да „харесат“, „like-нат“ Вашия пост.

Победители са предложенията, харесали се на най-много хора. Своите предложения може да публикувате до 10: 00 часа на 15 април. В 11:00 часа ще бъдат обявени и победителите.

Не ми остана нищо друго, освен да Ви пожелая творчески успех и интересни идеи :)

Дерзайте ;)

Ваша,

Хотелина.бг!


Този коментар беше публикуван на петък, април 8th, 2011 в 7:41 и е попълнен отНай-новото в Хотелина. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

3 Responses to “Ново предизвикателство и много награди за приятелите на Хотелина.бг във Фейсбук”

  1. Много награди за приятелите на Хотелина.бг във Фейсбук | BgKop.net Says:

    [...] Спа уикенд за двама в Хотел Панорама, Сандански Още … [...]

  2. Кристиан Says:

    Предложение за повече екзотична музика, коктейли и красиви палми

  3. Кристиан Says:

    Най-добрите предложения са Вашите, очаквам лятото да видя какви изненади ще има тогава

Оставете коментар