Гроздотерапия

.

Това е ново направление, въпреки, че полезните свойства на лозите – листа, плодове и семки са известни отдавна. Активните ингредиенти, съдържащи се в гроздето, при процедурата по Гроздотерапия въздействат благоприятно на кожата и цялото тяло.

Под действието на ултравиолетовите лъчи, стреса, неблагоприятната екологична обстановка, в организма се натрупват свободни радикали.

Въпреки, че гроздето съдържа полифенолни съединения, способни да свързват свободните радикали и ги изхвърлят от организма.

СПА процедурата включва комплекс от терапии, в които се използват целебните свойства на плодовете и листата на гроздето нормализират обмяната на веществата, като извеждат токсините от организма.

А що се касае до козметичния ефект, то още след първата Гроздотерапия – обвивания, винени вани се наблюдава подобряване на състоянието на кожата, както и първи признаци за премахването на целулит.

Антиейджинг програмите на Гроздотерапията нямат равни на себе си. Премахване на затлъстяването, подмладяване кожата на лицето, шията, ръцете – всичко това е реално, ако редовно посещавате процедурите по Гроздотерапия. Процедурата подпомага и регенерацията на тъканите и нормализира метаболизма.
Истинско гроздово чудо!

Този коментар беше публикуван на сряда, септември 15th, 2010 в 10:07 и е попълнен отСПА. Вие можете да следите всички отговори отRSS 2.0 фийда. Можете да оставите коментар, или trackback от вашият собствен сайт.

Оставете коментар